Abdil ÖZLER - Müdür Yetkili Öğretmen

Abdil Özler 1995 yılında İzmir´in Selçuk ilçesinde doğmuştur. İlkokul,Ortaokul ve Lise eğitimini Selçuk ilçesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini 2017 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. Mezun olduktan hemen sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Sınıf Eğitimi bölümünde yüksek lisans eğitimine başlayıp 2020 yılında eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans tezini Flipped Classroom alanında yazmıştır. Yüksek lisans eğitimine devam ederken Muş´un Hasköy ilçesinin Otaç Köyü İlkokuluna atanıp 4 yıl  Müdür Yetkili Öğretmenlik yapmıştır. 2022 yılında İstanbul´un Beykoz ilçesinin Kılıçlı Köyü İlkokuluna atanmıştır. Hala Müdür Yetkili Öğretmenlik görevini sürdürmektedir.

(539) 273 5654 (216) 434 5688 Eposta